Najnovšie názory
Žiadne názory
Vyhľadávanie v blogu

O projekte ForClimb

Autor1 rok pred od autora
Obľúbené1

Ako projekt ForClimb začal?

Moja vášeň pre horolezectvo sa začala, keď som mala 18 rokov. Predchádzal tomu avšak obyčajný strach z výšok, ktorého prekonanie viedlo k neskutočnej záľube v horolezectvo. Vznikla z toho doslova LÁSKA, čo väčšinou pochopia len tí, ktorí k tomuto adrenalínovému športu majú blízko. ☺ Ale bacha! Láska k športu si niekedy môže vybrať svoju daň, ktorou je zdravie. Nepredvídateľné životné udalosti nám niekedy zabránia v tom, aby sme to, čo milujeme, mohli robiť aj naďalej. A stačí tak málo, iba nepríjemný pád počas lyžovačky. Zlomený stavec a znecitlivenie dolných končatín.
… čo bolo, bolo. :) …

Aktuálne už znova leziem, je to nádherný šport ktorý mi veľmi chýbal počas celej doby rekonvalescencie. Je krásne byť „späť“ a užívať si každú chvíľu niekde v lese na skalách. Ešte krajšie je, ak sa jedná o sektory, ktoré nie sú zatiaľ zmapované. Ten pocit, keď ste sami v lese ďaleko od ľudí, je tam ticho, pokoj, kľud a žiadne pohľady ostatných, ako to kto lezie. O akú obtiažnost sa jedná v tej a  tej ceste. Našla som si lásku nie v číslach a obtiažnosti, ale práve prežitku z pohybu. To, za čo som vďačná po tom všetkom, je naozaj túžba len niekam prísť a hýbať sa. Nič viac, len užívať si tanec na skalách.

Bouldering Ilava

Vrátim sa ale späť k myšlienke - ako to celé začalo?

S nápadom vytvoriť lezecký e-shop som sa pohrávala už dlhšie. Na forclimb.sk som začala reálne pracovať až po vyššie spomínanej nehode, kedy som nemohla niekoľko mesiacov liezť a športovať. Prechádzka bola pre mňa nadľudským výkonom a základné fyzické aktivity boli občas nemožné. Táto situácia sa stala podnetom pre vznik tejto značky.  


Prioritou je dôvera!

Kedysi bolo pre mňa úplnou alchýmiou vybrať si tie správne veci pre horolezectvo. Avšak ostatní lezci mi pomohli zorientovať sa a vybrať si správnu, kvalitnú a hlavne bezpečnú výbavu, ktorá je pre tento šport nevyhnutná. A preto je jedným z mojich cieľov pomáhať ďalším, či už začínajúcim alebo pokročilým horolezcom.  

Lezenie je hlavne o dôvere. Je dôležité dôverovať kamarátom, s ktorými lezieme, a hlavne vybaveniu, ktoré používame. S podporou skupiny lezcov, ktorí pravidelne testujú produkty priamo v slovenskom, ale aj zahraničnom teréne, vyberáme to najlepšie, čo daný trh ponúka. Recenzie na testované vybavenie budú postupne pribúdať na našom blogu, a taktiež na sociálnych sieťach.

Bouldering Ilava lezie Simonka


A čo ti tento e-shop ponúka?

forclimb.sk sa zameriava hlavne na podporu predaja originálnych výrobkov od lokálnych slovenských a českých výrobcov, ktorým dôverujeme. Ich precíznosť pri výrobe vybavenia je pre nás znakom spoľahlivosti a dlhodobej životnosti. Nájdeš tu však aj väčšie svetové značky a časom aj tréningové pomôcky vyrobené pod vlastnou značkou ForClimb.  
Verím, že si tu nájdete každý to svoje, či už ste začiatočníci alebo profesionáli.
Tím tohto e-shopu sa teší na každú objednávku a veľmi rád Vám pomôže v prípade nejasností, prípadne pri špecifických požiadavkách.

„Spoľahlivosť a dlhá životnosť nami vybraných produktov je nevyhnutná - veď inak by to ani nešlo.“ Simona Betáková

Simona Betaková bouldering

Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď
Ak chcete napísať komentár, musíte sa prihlásiť.

Navigácia

QR kód

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Zdieľajte

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa